Alkotóház - Háromhuta
(Háromhutáért Alapítvány)

Észak-Magyarország \ Zemplén \
Borsod-Abaúj-Zemplén  megye \ Háromhuta

Budapest 249 km | Miskolc 74 km | Sárospatak 29 km

Vendégház | 4 szoba | 2-5 ágy/szoba
Összes férőhely: 18 fő | ÁtlagÁr: kb. 2500 Ft/főtől*
Fizetési lehetőségek: Készpénz

Kapcsolattartó: Verbovszki Károly    Telefon: +36-30-857-3325


Meghívó...
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Háromhutáért Alapítvány Alkotóházába, mely teljesen megújult külsővel és belsővel várja az érintetlen természet és a Zemplén szerelmeseit a varázslatos szépségű Háromhután, amely megőrizte 100 évvel ezelőtti jellegét, itt még ma is lakottak az eredeti népi építészeti stílusban épült parasztházak, fellelhetők a hegyvidéki gazdálkodás nyomai. A települést hatalmas erdőség és a Zemplén magaslatai ölelik körül köszönhetően, így a Hutákban nemcsak nyugodtan pihenhet, élvezheti a nyugalmat és a kristálytiszta levegőt, de hatalmas kirándulásokat is tehet.
Az alkotóházba elsősorban kézműves és alkotótábort szervezők jelentkezését várjuk, hiszen a szinte érintetlen természeti környezet ideális ezen tevékenységek számára, de természetesen  a pihenni, kirándulni vágyó vendégeket is nagy szeretettel fogadjuk.

Vendégeink elhelyezéseVendégeink elhelyezése...
Az Alkotóházban 4 db szobában szállásoljuk el Vendégeinket: 1 db ötágyas (mosdóval), 1 db négyágyas (mosdóval), 1 db háromágyas, és 1 db kétágyas szoba. A szobákhoz közös vizesblokk tartozik 4 db zuhanyzóval, mosdóval, és 4 db WC-vel felszerelve.
A vendégházban nagyméretű társalgó található (széthúzható asztalokkal, székekkel), egy teljesen felszerelt konyha (hűtő, gáz, mikrohullámsütő, kávéfőző), illetve egy részben fedett terasz, kerti padokkal és asztalokkal, melyek mind Vendégeink kényelmét szolgálják.
 

Kapcsolattartó: Verbovszki Károly    Telefon: +36-30-857-3325


Az Alkotóház Háromhután

Gábor véleménye Háromhutáról:
"Július elején nyaraltunk Háromhután a családdal. Nagyon jól éreztük magunkat, igazi békés, csendes környék, ami távol van a világ rohanó zajától. Örömmel láttam, hogy itt még él a hagyománytisztelet, és a régi stílusú, barátságos épületek tornácain, a kertekben virágokkal díszítik a környezetüket az emberek. Aki egy kis nyugalomra vágyik, itt biztos, hogy megtalálja. Mindig úgy fogok ide látogatni, mintha hazajönnék..."
Forrás: www.haromhuta.hu


Az Alkotóház Háromhután

 
 


Szobabelső


Szobabelső


Szobabelső


Szobabelső


Szobabelső


Szobabelső


A felszerelt konyha


Társalgó


Társalgó


Konyha


Folyósó


Mosdóval felszerelt szoba


Mosdók és fürdők


Terasz


Vár az erdő...

>> További Szállások Háromhután