Üdvözöljük VIP tagjaink szóló oldalunkon!

Köszönjük, hogy gondolt ránk, miközben észak-magyarországi programjához - legyen az családlátogatás, munkahelyi elfoglaltság vagy éppen egy kellemes pihenés - szálláshely után érdeklődött, kutatott.

Tájékozódjon VIP tagjaink részére készült Hírlevelünkből az oldal fejlesztésével kapcsolatban!

Az alábbiakban feliratkozhat (illetve leiratkozhat) ingyenes hírlevelünkre, melyből Ön mindig friss információkat kaphat a térségről és egyre bővülő szálláslehetőségeiről, akciókról, kivételes ajánlatokról, melyekről leghamarabb a feliratkozók szereznek tudomást. Az alábbiakban hamarosan ízelítőt kaphat hírlevelünk tartalmából, azonban bizonyos aktualitásokról csak a hírlevélre feliratkozók szereznek tudomást.

Megérkezett:   Nyereményjáték - VIP tagjaink részére!!!

Szállás 0 Ft-ért a Papréte Vendégházban!


Ha szívesen töltene egy hétvégét Magyarország legérintetlenebb hegységében, amely gazdag természeti adottságokban, különleges ásványokban, tiszta vizű forrásokban, vadban, erdei gyümölcsökben, gombákban és pincékben, amelyekben - egyedülálló klímájuknak köszönhetően - a közeli Tokaj és a Zemplén legfinomabb borait, aszúit tárolják,

AKKOR

kattintson, és máris egy lépéssel közelebb kerülhet ez a lehetőséghez, ráadásul teljesen ingyen.

FELTÉTLEN számítunk válaszaira!

Ne feledje: a Szállásadók már várják Önt...
A hírlevélre való feliratkozással Ön csak a Pihenek.hu Csoport levelezési listájára való felkerüléshez járul hozzá, a megadott adatait harmadik félnek át nem adjuk semmilyen körülmények között, és azokat a legszigorúbb előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük. Biztos? Biztos!
 

Ők is nyerni szeretnének! Ön is?

A. Zita, Á. Péter,  Á. Zsombor  A. Pál,  Á. Róbert,  Á. Csenge  A. Róbert  A. István  A. Irén  A. Alex  A. Fruzsina  Á. Melinda  Á. Zoltán  B. Rudolf  B. Lóránt  B. Henvig  B. Krisztina  B. Kornél  B. Katalin  B. Szabolcs  B. Szabina  B. Tamás  B. Zoltán  B. Illés  B. Ferencné  B. András  B. József  B. Éva  B. Mihály Bence  B. László  B. Krisztina    ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ......

Nyereményjáték - játékszabályok

A játékot a Pihenek.hu Ügyfélszolgálat szervezi, a nyereményt felajánló szponzorral együttműködésben.

A nyereményjátékban játékosként részt vesznek a Pihenek.hu azon látogatói, akik az "Ingyenes szállás" nevű oldalunkon lévő kérdőívet legalább egyszer kitöltik, és megadják e-mail címüket, amelyre egy aktiváló üzenet küldünk a jelentkezés véglegesítéséhez. A jelentkezéssel a postafiók tulajdonosa feliratkozik a Pihenek.hu Csoport Hírleveleire

Nem vehetnek részt játékosként a nyereményjátékban sem a játék szponzorai, sem a játék szervezői, azaz a kisorsolandó díjakat biztosító szálláshely tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, a Pihenek.hu Ügyfélszolgálat munkatársai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése)

A kisorsolandó szállás időpontját, időtartamát, valamint a nyereményben foglalt szolgáltatásokat a nyereményt biztosító szponzor határozhatja meg. A nyereményként megjelölt vendégéjszakák és szolgáltatások költségeit a szponzor viseli.

Az aktuális nyeremény(ek) kisorolásának időpontja az "Ingyenes szállás" oldalon tekinthető meg.
A nyerteseket a nyereményjáték szervezője kérdőív(ek) kitöltése során kapott pontok után kiosztott sorszámok közötti véletlenszám-generátorral történő sorsolás segítségével választja ki.

A nyertes(ek) nevét a játék szervezője a sorsolást követő egy órán belül a Pihenek.hu honlapon nyilvánosságra hozza, illetve részükre e-mailben értesítést küld.

A játék szervezője nem vállal felelősséget a nyertes postafiókjának késedelmes ellenőrzése miatt, vagy bármilyen egyéb technikai okokból bekövetkező olyan eseményért, mely az értesítő e-mail kézbesítését lehetetlenné teszi (pl. megtelt postafiók, nem valós e-mail cím, stb.).

Amennyiben a nyertes az értesítésben megjelölt határidőig (sorsolástól számított 7 nap) nem jelentkezik nyereményéért a megadott elérhetőségeken, ezzel lemond nyereményéről, és hozzájárul ahhoz, hogy azt a szervező más játékos részére átadja. A határidő leteltét követő napon a játék szervezője a nyereményjáték ideje alatt legtöbb pontot elérő játékosnak ajánlja fel a díjat, akinek szintén 7 nap áll a re
ndelkezésére a díj visszaigazolására. Ha ezek után sem sikerül a díjat kiosztani, akkor a Pihenek.hu Ügyfélszolgálat a szálláshely oldalán először - a Játékban aktivált e-mail címmel játszó, a megfelelő időpontra - foglaló Vendégének ajánlja fel a díjat.

A nyertesek hozzájárulnak, hogy nevüket a sorsolást követően, a www.pihenek.hu/hirlevel honlapon nyilvánosságra hozzuk. A regisztráció során megadott e-mail címük nem kerül nyilvánosságra.

A nyereményjáték ingyenes, ezért a Szervező és a Felajánlóval szemben jogi követelés nem érvényesíthető.

A nyereményként megjelölt szolgáltatásokkal kapcsolatos minden felelősség a nyereményt biztosító szponzort terheli.