Kétkerék Vendégház

ketkerekvendeghaz@pihenek.hu

"Nagyon jó volt a Kétkerék Vendégház vendéglátásában újra megélni a hegyek nyújtotta szépséges tájat, hálásak vagyunk a háziaknak az A-tól Z-ig nyújtott vendéglátásért, és biztosan visszatérünk még."

Árak, Akciók  |  Szobák, elhelyezés  |  Megközelítés  |  Pályaszállás (Sípark)  |  Kerékpárkölcsönzés

Mátraszentlászlói szálláshely

Kétkerék Vendégház a Vöröskői Kilátóból

A mátraszentlászlói Kétkerék Vendégház nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy a Mátra és Magyarország legmagasabb településére csábítsa a hazai hegyikerékpározás és a Merida cangák rajongóit. A magaslati levegő, az erdő közelsége, a kényelmes szobák és a barátságos vendéglátás azonban ennél sokkal többet nyújt a Mátraszenistván és Mátraszentimre között elhelyezkedő Mátraszentlászlón...


Árak, Akciók a Kétkerékben

A vendégház szobái önállóan bérelhetőek, de foglalhatunk szállást szintenként, illetve igény esetén. A vendégház árai 4000-5000 Ft között mozog személyenként és éjszakánként, amely már tartalmazza az idegenforgalmi adót is - más szálláshelyekkel ellentétben.
A foglaláskor kérhetünk reggelit, ebédet és vacsorát is, valamint bérelhetünk kerékpárokat is, melyek árairól az alábbi oldalon olvashatunk.

>> A Kétkerék Vendégház Árai és Akciós Ajánlatai itt érhetőek el. <<

A Vendégház nyáron

Szobák, elhelyezés a Kétkerék Vendégházban

Az erdei szállás két - igény esetén különválasztható - szinttel rendelkezik, melyekhez 3-3 szoba és mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik (egyes szobák fürdőszobái a folyosóról nyílnak, azonban csak az adott szoba Vendégei használhatják). Az alsó és a felső szint lakói is saját étkezőhelységgel rendelkeznek, így a ház a Kétkerék Panzió nevet is viselhetné.

Szoba a Kétkerék Vendégházban

A Kétkerék Vendégház megközelítése

A mátrai szálláshely Mátraszentlászlón a Julianus utcában található. Mátraszentlászló a Felső-Mátra egyik települése, mely közigazgatásilag Mátraszentimre községhez tartozik, a galyatetői útról Mátraszentistván felé leágazó mellékúton közelíthető meg, mely Pásztót és Gyöngyöst köti össze.
 

Pályaszállás :: Sípark Mátraszentistván

A mátraszentistváni Síparktól a Kétkerék Vendégház mindössze 300 méterre (autóval 1 percnyire, gyalog 5 percnyire) található, így a decembertől márciusig tartó, átlag 90-100 napot garantáló sípályához ideális pályaszállás a vendégház, mely síléctárolóval is kedveskedik a téli sportok szerelmeseinek.

Pályaszállás a Kétkerék Vendégház

Kerékpárkölcsönzés a Mátrában

Hazánk legmagasabb csúcsával rendelkező hegységének a tetején nyílt meg a Merida első hazai hegyi tesztcentruma, amely fantasztikus szolgáltatásokat és lehetőséget nyújt a bringások hazai rajongóinak. Évről évre a legújabb modellek érkeznek a vendégház kerékpárkölcsönzőjébe, melynek köszönhetően a legújabb bringákat próbálhatjuk ki, legyen szó női vagy férfi modellről, első vagy összteleszkópos típusról, trekking és mountain bike kerékpárról.
A kerékpáros szállás rendszeresen rendez Merida Hétvégét, amely során egy valódi kerékpáros táborba csöppennek a résztvevők, megismerve a legújabb bicajos híreket, technikákat és mátrai útvonalakat. A Kétkerék Vendégház standja a 2012-es Bringaexpo kiállításon számos látogató érdeklődését is felkeltette, hiszen a hegyi kerékpározás semmihez nem fogható élményeket biztosít.