OTP SZÉP Kártya

OTP SZÉP Kártya
Minden a OTP Széchenyi Pihenőkártyáról

Az OTP SZÉP Kártya (más néven OTP által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártya) egy névre szóló (nem átruházható természetbeni juttatás) a bankkártyaszerűen használható fizetőeszköz.

A SZÉP Kártya Elfogadóhelyek egyik kedvelt cafeteria eleme az OTP SZÉP Kártya, mivel a SZÉP Kártyák közül jelenleg az  OTP SZÉP Kártya Elfogadóhelyek száma alapján piacvezetők. Emellett azért is praktikus, mert a cég piacvezető az e-utalványok kibocsátásában valamint nagy tapasztalattal rendelkezik a multifunkciós kártyák kibocsátása terén, 4 féle SZÉP Kártya elfogadási módot kínálnak, országos lefedettségével bírnak.

 

 

OTP SZÉP Kártya Elfogadóhelyek

Panoráma Apartman
Parádsasvár

OTP SZÉP Kártya
Elfogadóhely
Az év szállása 2010-díj***

SZÉP Kártya elfogadóhely lett 2012-ben a apartman, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Kékestetőre, egyszerre akár 6-7 fő is élvezheti a fantasztikus mátrai kilátását Parádsasváron.

Papsajt Vendégház
Egerszalók


OTP SZÉP Kártya
Elfogadóhely


Ha szívesen fedezné fel Egerszalók és Eger térségét, és SZÉP Kártya elfogadóhelyet keres, akkor jó helyen jár, hiszen vendégházunkban minden Papsajt. Közeli fürdők, fantasztikus hegyek és borok, valamint étkek várják Vendégeinket, ráadásul kulturális élményekkel is gazdagodhat szálláshelyünkön.

 

Kétkerék Vendégház
Mátraszentlászló


OTP SZÉP Kártya
Elfogadóhely


A Kétkerék Vendégház szeretettel várja az aktív sportok kedvelőit, kerékpárosokat, síelőket Magyarország legmagasabban fekvő településén. A 15-17 férőhelyes kerékpáros-barát vendégház kerékpárkölcsönzéssel és számos extrával várja a SZÉP Kártyával érkező Vendégeit is!
 

Moson Patak Vendégház
Nagymaros

OTP SZÉP Kártya
Elfogadóhely

A páratlan Dunakanyarra néző, Börzsöny lábánál fekvő vendégház SZÉP Kártya elfogadóhelyként várja igényes Vendégeit a Börzsöny lábánál. A vendégház egyszerre 6-7 fő pihenését képes szolgálni.
 

 

Sólyomvár Panzió
Komlóska

OTP SZÉP Kártya
Elfogadóhely


Panziónk a vadregényes Zemplénben található, ahol a gyönyörű táj, a helyi ruszin szokások és étkek, valamint a tokaji borok kedvelői is megtalálják számításukat. 2012-től szeretettel látjuk a SZÉP Kártya tulajdonosokat is!
 

 

 

Szamóca Ház
Mátraszentimre


OTP SZÉP Kártya
Elfogadóhely


Magyarország egyik legmagasabban fekvő településén, a Mátra egyik turisztikai központjában vállaljuk akár 12 fő elhelyezését többszintes, szaunás, panorámás vendégházunkban, amely SZÉP Kártya elfogadóhely.

 

Fényespusztai Pihenőház
Parádsasvár, Fényespuszta


OTP SZÉP Kártya
Elfogadóhely


25-28 fős pihenőházunkban - hazánk legmagasabb csúcsainak tövében - várjuk vendégeinket, akik SZÉP Kártyával is fizethetnek a szállásért ...

 

 

 

Fényes Apartmanok
Parádsasvár, Fényespuszta


OTP SZÉP Kártya
Elfogadóhely


03

2 apartmanból álló, 5-5 férőhelyes, SZÉP Kártyát elfogadó szálláshelyünk szolgálja a pihenni vágyó párok és családok kényelmét  hazánk legmagasabb csúcsainak tövében...