Hirdetési Feltételek - Szállás regisztráció
akár 30 perc ráfordítással*

Ön jó helyen jár, kedves Vendégváró, ha leendő Vendégeit keresi, ugyanis portálunk azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy minél magasabb foglaltsági mutatók eléréséhez segítse a hegyvidéki szálláskülönlegességeket.

Önök sikerében vagyunk érdekeltek
Portálunk szembe megy számos más hirdetőoldal filozófiájával, hiszen az átlagos hirdetőoldalakkal ellentétben mi garantáltan az Önök sikerében vagyunk érdekeltek, így céljaink valóban találkoznak. Kíváncsi hogyan?

Hirdetése a Piheneken Vendégeket jelent
On-line szállásfoglaló portálunk hirdetési rendszerét úgy alkottuk meg, hogy érdekünkben álljon minél több foglaláshoz juttatni az Ön szálláshelyét. Tőlünk nem jól hangzó statisztikai adatokat fog kapni hirdetési díjért (melyet mások jó előre elkérnek), hanem szálláshelyére érkező Vendégeket, mi pedig csak a megjelenő Vendégek távozása után kérünk hirdetési díjat, így csak a megvalósult foglalásokat követően, minden esetben utólag szükséges hirdetési díjat fizetnie.

Szeretnénk, ha több Vendéget fogadna
Kihívásként és megtiszteltetésnek érezzük, amikor az általunk népszerűsített szálláshelyek számára új Vendégeket eredményez portálunk. Minden egyes foglalásnak örülünk, szeretjük megélni a Vendégvárókkal közös sikereinket, és ezért minden nap szívesen teszünk, ezért a Piheneken

díjmentesen...
...készül el szálláshelyének új weboldala.
...tartjuk karban honlapját.
...mutatjuk be szálláshelyét részletes leírással.
...jelenik meg bőséges fotógalériája.
...készül foglaltsági naptára.
...veheti igénybe személyre szabott foglalási rendszerünket.
...biztosítunk ügyfélszolgálatot a szálláshely iránt érdeklődök részére.
...biztosítunk ügyfélszolgálatot az Ön részére.
...értesítjük üzenet és foglalás érkezéskor.
...frissítjük oldalát a folyamatos fejlesztéseink eredményével.

Főszezoni Szolgáltatások
Biztosak vagyunk benne, hogy nem az "alacsony ár", a "legolcsóbb", a "kedvező ajánlat" és hasonló jelzőkkel fogjuk elnyerni az Ön szimpátiáját sem, hanem "főszezoni" szolgáltatásainkkal, gyors és precíz munkánkkal, hatékony hirdetéseinkkel, rugalmas és lelkes hozzáállásunkkal alapozzuk meg hosszan tartó együttműködésünk alapjait.

Határozatlan ideig "előszezoni" áron vehetik igénybe a díjmentes regisztráció és oldalkészítés után portálunk szolgáltatásait, hiszen portálunkon mindössze a megvalósult foglalások után kérünk 10%-nyi, azaz tíz százaléknyi hirdetési díjat, melyet semmilyen kisbetűs rész, egyéb adó, stb nem terhel.

Tehát portálunkon jelenleg mindössze 10% a hirdetési díj mértéke.

Miért? Tudjuk, hogy magasabb áron is kínálhatnánk szolgáltatásunkat, talán Ön is fizet - és portálunkon is szívesen fizetne - többet más portálokon 1000 Ft után, mint 100 Ft, mégsem kívánunk magasabb díjat kérni Önöktől, mert egyrészt tudjuk, hogy Önöknek számos költségük van a marketingtevékenységükön kívül, másodszor nem szeretnénk, ha magasabb díjaink miatt még többet kellene Vendégeiknek fizetniük a szállásdíjért, melyet - munkánk iránti elismerésként - korábban regisztrált Vendégváróink is számos módon megháláltak.

Egyszerű regisztráció: levesszük a válláról a terhet
Portálunk számos tekintetben különbözik a hasonló oldalaktól, melynek legszembetűnőbb pontjai a teljességre és egyediségre való törekvés. Minden szálláshelyünk számára egyedi szövegezésű oldalt készítünk, regisztrációs űrlapjainkon - egy interjú keretében - a legnagyobb érdeklődésre számot tartó kérdéseket tesszük fel, hogy oldalunkra érkezve a lehető legtöbb információval el tudjuk látni - átlátható módon - leendő Vendégeit. Az egyediség nemcsak látogatóink számára jelent előnyt, Önnek sem kell órákat töltenie a szövegezés megfogalmazásával - akár 30 perc ráfordítással is megadhatja szálláshelye pontos adatait, továbbá hirdetése keresőbarát kialakítására is első perctől kezdve gondolunk a minél több releváns olvasó megnyerése érdekében.

1. Kérdezze le Hirdetési Feltételeinket, és igényeljen Meghívót
2. Töltse ki egyszerű regisztrációs felületünket akár 15 perc alatt
3. Dőljön hátra, amíg elkészülünk egyedi oldalával
4. Szálláshelye specialitásai kapcsán keresni fogjuk (kb. 15 perc)
5. Élvezze munkánk gyümölcsét, fogadja Vendégeit

Apróbetűs rész, titok nélkül!
Nem szeretnénk a sokadik szállásfoglalással foglalkozó átlagos gyűjtőportállá válni, ezért nálunk nincs lehetőség 1000 szálláshely közül választani - és nem is lesz; hisszük, hogy elegendő a legkiválóbb szállásokat bemutatni ahhoz, hogy látogatóink igényét ki tudjuk elégíteni, nem kívánunk érdektelenségbe fulladó szállásoldalakat létrehozni, ezért regisztrációnkat zártkörűvé tettük, és csak az általunk kívánt szálláshelyek számára biztosítunk oldalunkon megjelenési lehetőséget. Regisztrációval kapcsolatban felmerülő kérdéseit a regisztracio-szallaskulonlegessegeknek@pihenek.hu címre várjuk.


Hirdetési Feltételek és Meghívó
Amennyiben oldalunk elnyerte tetszését, és szeretne még többet megtudni hirdetési feltételeinkről és szolgáltatásainkról, kérje tájékoztatónkat! Köszönettel fogadjuk érdeklődését, kérdéseihez pedig segítőkész Ügyfélszolgálatot biztosítunk. Regisztrációval kapcsolatban felmerülő kérdéseit a regisztracio-szallaskulonlegessegeknek@pihenek.hu címre várjuk.

Adja meg a saját nevét, a szálláshelye e-mail címét (ahol leendő Vendégei is érdeklődhetnek) és egy négyjegyű számot - azonosítójelszóként (továbbá szálláshelye nevét és települését)!
Az űrlap kitöltése és a gombra kattintás után azonnal elküldjük Önnek a Hirdetési Feltételeinket, amely elfogadásával kérheti Meghívóját, melynek segítségével szálláshelyét regisztrálhatja.

Levelünket legkésőbb néhány percen belül a megadott e-mail címen olvashatja, ezért az alábbi űrlap kitöltése után kérjük, ellenőrizze elektronikus postaládáját! Köszönjük bizalmát!

Az Ön neve*:

Az Ön e-mail címe*:

Jelszó - négyjegyű szám*:

A Szálláshely neve:

A Szálláshely települése:


*A vastagon szedett mezők kitöltése kötelező!
A jelszó mezőbe kérjük, csak pontosan egy négyjegyű számot írjon, amelyet a regisztráció és a későbbi módosítások során az Ön azonosítására fogunk felhasználni.
*   *   *   *   *

Elsősorban önálló, egyben kiadó vendégházak, apartmanok jelentkezését illetve panziók, hotelek regisztrációját várjuk, és szeretnénk, ha olyan szállásokkal bővülne portálunk, amelyek valamilyen különlegességgel rendelkeznek, gondolunk itt a természeti adottságoktól kezdve az egyedi szolgáltatásokon át az igényes kikapcsolódás lehetőségéig. Látogatóink visszajelzése alapján - többek között és elsősorban - a következő települések, helységek szálláshelyeivel kívánjuk bővíteni szálláshelyeinket.
Hamarosan további hegyvidéki tájak szállásaival kívánjuk bővíteni kínálatunkat, így bakonyi szállások, mecseki szállások, kőszegi szállások, illetve további dunántúli hegyvidéki szállások jelentkezését is szívesen vesszük.

Börzsöny Zemplén
belső börzsönyi területek Arka
Kemence-völgy Baskó
Királyrét Boldogkőváralja
Kóspallag Füzér és környéke
  Háromhuta
Cserhát Hollóháza
Hollókő Kishuta
Karancs-beli települések Komlóska
Mátraverebély Kőkapu
Rónabánya Mogyoróska
Rónafalu Nagyhuta
Salgóbánya és környéke Pálháza
  Regéc
Aggteleki-karszt Rudabányácska
Cserehát Tarcal
Telkibánya
Aggtelek környéke Tokaj
Cserehát aprófalvai Tolcsva
Galyaság aprófalvai Vágáshuta
   
Mátra Bükk
Bagolyirtás Bánkút
Bükkszék Bélapátfalva
Demjén Bogács
Egerszalók Bükkszentkereszt
Fallóskút Bükkszentlászló
Galyatető Cserépfalu
Gyöngyösoroszi Cserépváralja
Gyöngyössolymos Felsőtárkány
Kékestető Lillafüred
Mátraalmás Noszvaj
Mátraderecske Ostoros
Mátrafüred Répáshuta
Mátraháza Szarvaskő
Mátrakeresztes Szilvásvárad
Mátraszentimre  
Mátraszentistván

Az oldalon megjelenő véleményeket a Zöld Vendégház, a Panoráma Apartman, a Fényespusztai Pihenőház, a Fényes Apartmanok, a Tamás Porta, a Tornácos Vendégház szállásadói bocsátották rendelkezésünkre, így azok nem feltétlenül egyezik minden Vendégvárónk véleményével, akik szállásaira azonban éppolyan büszkék vagyunk, mint az előbb felsorolt szálláshelyekre.

Mátraszentlászló
Parád
Parádfürdő
Parádóhuta
Parádsasvár

03

"Amiért ezt az oldalt választottam, az az Önök profizmusa az oldalszerkesztéstől a kapcsolattartásig."

01

"A Pihenek.hu portálnak köszönhetem a legtöbb vendégemet és mindezt a legalacsonyabb hirdetési áron. Egy szállásadónak ezek a legfontosabb dolgok..."

12

"Előfordult, hogy több tízezer forintot költöttünk olyan honlapra vagy hirdetésre, mely sohasem hozott vendéget. A Pihenek.hu honlapról már számtalan vendég foglalt, a hirdetési díj összege mégis kedvezőbb más szállásfoglaló rendszerek 10-15%-os részesedéséhez képest."

01

"A Pihenek.hu oldalát ajánlom minden Szállásadónak (kisebb és nagyobb szálláshelyek Vendégvárójaként), főképp azoknak, akiknek saját honlapjuk nem hoz elég Vendéget, illetve szeretnék kihasználtságukat növelni."

01

"A szerkesztők aprólékos, gondos munkájának köszönhetően minden szállás ajánlata egy-egy önálló weboldallal felér, ahonnan mindig gyors, pontos, és részletes tájékoztatás érkezik a foglalásokról, így szállásadóként nincs más dolgom, csak nagy szeretettel fogadni az érkező vendégeket!"

02

"Mindezért a lelkes munkáért a csekély hirdetési díj - csak a megvalósult foglalások után - igen "baráti" és kockázatmentes, főképp, hogy az oldal díjmentes elkészítése és frissítése rengeteg munkával és odafigyeléssel jár. Köszönet a Szerkesztőknek: Egy elégedett Szállásadó."

06

"A Pihenek.hu portálról érkezik szállásunkra a legtöbb vendég, ha csak gazdasági alapon szemlélném kapcsolatunkat is megérné, de az oldal üzemeltetőiben 100%-ig megbízhatunk - korrekt, őszinte, szinte baráti a viszonyunk, eddig bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordultunk hozzájuk, mindig szívesen segítettek."

01

Kipróbálván több hasonló oldalt azt tudom mondani, hogy a Pihenek.hu nemcsak több vendéget küld, mint versenytársai, hanem jó érzés is velük dolgozni: jóindulat, kedvesség, türelem, precizitás és gondoskodás jellemzi kapcsolatunkat..."

02


01

04

01